mixed feelings

det ar egentligen konstigt hur fast man kan bli vid nagon efter bara en manad. eller det kanns snarare som ett ar - som om vi kant varandra mer an sa.

just nu ar det plugg som galler - bones & muscles etc of the upper limb. med allt som hor dar till. engleskan ar faktiskt inte sa komplicerad. man kommer in i det. sarsklit om man pratar engleska utanfor skolan med.

 - och fortfarande har jag inte internet hemma. frustrerande! sa forlat for att jag inte svarat pa era mail an.

.

lovar att skriva snart. har for tillfallet fullt upp. med allt fran anatomipluggande till utekvallar och stadande. far internet inom en snar framtid. uppdatering da :)

Bg

jag ska ge allt jag har. kampa fullt ut.

kollade pa min nya lagenhet idag. toppen ar den - och nara till allt.
ursakta skrivandet men det finns inte svenska bokstaver pa detta skrivbord :)
staden ar stoooor - 2 miljoner invanare. kommer ta tid innan jag vanjer mig att bo i en huvudstad :)
men det ar verkligen fint har. finns precis allt. det ar bara bussarna som stor mig - det finns ju tusen! svart att veta var man ska ga av och sa. men borjar sa smatt lara mig.
imorgon ar det informationsdag pa universitetet. vi ska bli indelade i grupper och sen ska vi fa schema mm. och ga en rundtur :) har redan lart kanna nagra - 2 fran sverige med! annars ar det valdigt blandat. folk fran hela varlden. usa. tyskland. nigeria. schweiz. cypern. och sa vidare. har ju inte pratat med alla an :) men jag gillar att vi ar sa blandade. kul att hora hur det ar i andra lander. men samtidigt har vi sa mkt gemensamt. sitter alla i samma sits.
och pa mandag borjar studierna - forelasningarna. far se hur det gar med engleskan. men har ju ett lexikon till hands :)

viljan finns iallafall. det ar det har jag langtat efter.

RSS 2.0